Info

TERVETULOA SAIMAA SOUNDS -FESTIVAALEILLE!

Saimaa Sounds järjestetään 30.-31.7.2021. Tapahtumapaikkana toimii Mikkelin keskustan läheisyydessä sijaitsevassa Mikkelipuisto, osoitteessa Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli. Saimaa Sounds on festivaalikentän uusi tulokas ja järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Huomioithan, että tapahtuma-alueella on valo- ja videokuvaajia, jotka ikuistavat hienot tapahtumamme tapahtumajärjestäjän toimesta.

Liput
Festivaalien lippuja myy Lippu.fi. Lippuja on saatavilla kaikista Lippu.fi:n myyntipisteistä kautta maan, tai netistä seuraavista osoitteesta: www.lippu.fi/artist/saimaa-sounds/

Ikäraja
Molempien festivaalien ikäraja on 18-vuotta ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Festivaalialue
Mikkelipuiston vehreässä ympäristössä sijaitsee puistoalueiden lisäksi mallipuutarhoja ja toinen toistaan ihanampia piknik-paikkoja. Puistossa on kymmeniä metrejä Kaihunlammen rantaviivaa, mutta ranta on festivaalien ajan suljettu. Pidetäänhän festarialue siistinä tapahtumien aikana, jotta Mikkelipuiston kävijät voivat nauttia puistoalueista myös tapahtumien jälkeen! Käynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Ravintola Greenerin edustalta pääporteista. Pääportin luota löytyy lipunmyyntipiste ja turvatarkastuksen jälkeen alueen puolelta löytyy narikka. Tapahtumateltta, jonka sisällä lava sijaitsee, löytyy tapahtuma-alueen nurmikentältä.

Saapuminen tapahtuma-alueelle
Mikkelipuisto sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, joten alueelle saapuminen on enemmän kuin helppoa. Mikkelipuiston parkkipaikat pidetään suljettuna tapahtuman ajan, mutta Pursialankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat ovat festivaalivieraiden käytössä. Pursialankadulla liikenne kulkee normaalisti myös tapahtuman aikana.

Festarivieraita kuljettaa Let’s Go Taksi. Festarialueen taksitolppa sijaitsee Ravintola Greenerin nurkalla. Mikkelin keskustan alueella on käytössä myös esim. kaupunkipyöriä, joilla liikkuminen tapahtumiin sujuu näppärästi.

Rannekkeenvaihto
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtumien aikana.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin alueelle saapuessanne porteilla. Festivaalialueen portit ja rannekkeenvaihto on avoinna seuraavasti:
– Perjantaina 30.7. klo 18.30 alkaen
– Lauantaina 31.7. klo 18.00 alkaen

Infopiste ja löytötavarat
Festivaalialueen infopiste sijaitsee narikassa sisäänkäynnin luona (ensimmäisen mallipuutarhan kohdalla). Infopisteellä ratkaistaan kaikki pulmat kadonneesta lipusta aikataulukysymyksiin. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä tapahtumien ajan.
Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi kysyä turvallisuuspäälliköltä Kipiltä: 050 345 4221.

Narikka
Festivaalialueen narikka sijaitsee sisäänkäynnin vieressä, ensimmäisen mallipuutarhan luona. Narikka on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Noudathan tavarasi narikasta hyvissä ajoin ennen sen alueen sulkeutumista.

Palvelut
Festivaalialueelta löytyy useita myyntipisteitä, joissa tarjoillaan virvokkeita ja ruokatuotteita, mutta tuotevalikoima vaihtelee hieman myyntipisteittäin. Festarialueelle ei saa tuoda omia ruokia tai juomia!
Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Miedot alkoholituotteet anniskellaan tölkeistä, jotta vältämme turhan muovijätteen syntymistä. Alueella on useita kierrätyspisteitä, joten viedäänhän tölkit ja roskat niille osoitettuihin pisteisiin.
Alueelta ei löydy vapaita vesipisteitä, mutta pullovettä myydään jokaisessa alueen myyntipisteessä. Muistathan juoda reilusti vettä!

Festivaalialueelle on tuotu myös runsaasti vessoja ja pisuaareja. Pidetään järki päässä ja tehdään tarpeet vain vessoihin – ei puiston puskiin tai rakennusten nurkkiin!

Osa festivaalien esiintyjistä tuo myös omat tuotemyyntipisteensä alueelle, joten käyhän kurkkaamassa tuotemyyntipisteet tapahtuma-alueen teltasta.

Maksutavat
Festivaalialueen kaikissa myyntipisteissä maksutapana käy käteinen tai korttimaksu. Suosittelemme erityisesti lähimaksua.

Tapahtuman turvallisuus
Pääprioriteettimme on järjestää turvallisia tapahtumia, joten yleisön, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Muistetaanhan siis noudattaa tapahtuma-alueella suositusten mukaisia toimintatapoja! Tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhdessä viranomaisten kanssa, alueellisten suositusten ja viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Tehostamme kesän 2021 tapahtumissa alueellista siivousta, jonka lisäksi tapahtuma-alueen palvelut on suunniteltu niin, ettei myyntipisteiden edustoilla pääsisi syntymään tiiviitä jonoja. Tapahtuma-alueelta löytyy myös useita käsien desinfiointipisteitä.

– Saavuthan tapahtumaan vain terveenä ja täysin oireettomana.
– Huolehdi käsihygieniasta: pese ja desinfioi käsiä usein päivän aikana
– Tapahtumiemme sisätiloissa on yleisen ohjeistuksen mukaisesti maskisuositus
– Pidäthän huolen turvaväleistä. Tapahtuma-alueemme on laaja, joten alueella vierailu onnistuu väljästi
– Suosi kortti- ja lähimaksua myyntipisteissä asioidessasi

Lippujen peruutukset
Ostettujen lippujen peruutukset hoituvat Lippu.fi:n kautta. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronatilanteen vuoksi, palautetaan ostetun lipun hinta asiakkaalle.
Palautuksista löydät lisätietoa täältä: WWW.LIPPU.FI/PALAUTUS