Info – Saimaa Sounds

Info

Tervetuloa bilettämään Saimaa Soundseille Mikkelipuistoon!

Saimaa Sounds järjestetään 29.-30.7.2022. 

Tapahtumapaikkana toimii Mikkelin keskustan läheisyydessä sijaitsevassa Mikkelipuisto, osoitteessa Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli. 

Toista kertaa järjestettävä Saimaa Sounds on uudenlainen kaupunkifestivaali Mikkelissä. Viime vuoden tapaan Mikkelipuistossa soi 90- ja 2000-lukujen elektronista sekä bilemusiikkia. Lavalle nousee jälleen alansa huippuesiintyjät ja dj:t! Perjantaina lavalla nähdään DJ Matti Airaksinen aka PartaMatti, DJ Oku Luukkainen sekä DJ Harald. Lauantaina puolestaan lavalle nousevat Mouhous, William sekä BESS!

Tällä kertaa lauantaina alueelle rajataan myös ikärajaton puoli, joten perheiden nuorimmatkin pääsevät nauttimaan livemusiikista BESS:n, Mouohousin ja Williamin tahdissa! Perjantaina tapahtuman ikäraja on K-18 ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Huomioithan, että tapahtuma-alueella on valo- ja videokuvaajia, jotka ikuistavat hienon tapahtumamme tapahtumajärjestäjän toimesta.

Liput:

Festivaalien liput myy Lippu.fi. Lippuja on saatavilla kaikista Lippu.fi:n myyntipisteistä kautta maan, tai netistä osoitteesta:
https://www.lippu.fi/artist/saimaa-sounds/ 

Lippujen hinnat alk. 29,00€.
VIP-liput ryhmille myy Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu: sales.suur-savo@sok.fi

Ohjelma:

Perjantai 29.7.
18.00 portit auki
19.00-20.30 DJ Harald
21.00-22.30 DJ Matti Airaksinen aka. PartaMatti
23.00-00.30 DJ Oku Luukkainen & Friends
01.00 alue sulkeutuu

Lauantai 30.7.
18.00 portit auki
19.30-20.30 BESS
21.30-22.30 William
23.30-00.30 Mouhous
01.00 alue sulkeutuu

Ikäraja:

Perjantaina tapahtuman ikäraja on 18-vuotta ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Lauantaina tapahtumassa on myös ikärajaton puoli. 

Festivaalialue:

Mikkelipuiston vehreässä ympäristössä sijaitsee puistoalueiden lisäksi mallipuutarhoja ja toinen toistaan ihanampia piknik-paikkoja. Puistossa on kymmeniä metrejä Kaihunlammen rantaviivaa, mutta ranta on festivaalien ajan suljettu. Pidetäänhän festarialue siistinä tapahtumien aikana, jotta Mikkelipuiston kävijät voivat nauttia puistoalueista myös tapahtumien jälkeen!

Käynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Ravintola Greenerin edustalta pääporteista. Pääportin luota löytyy lipunmyyntipiste ja turvatarkastuksen jälkeen alueen puolelta löytyy narikka. Tapahtumateltta, jonka sisällä lava sijaitsee, löytyy tapahtuma-alueen nurmikentältä. 

Saapuminen tapahtuma-alueelle:

Mikkelipuisto sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, joten alueelle saapuminen on enemmän kuin helppoa. Mikkelipuiston parkkipaikat pidetään suljettuna tapahtuman ajan, mutta Pursialankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat ovat festivaalivieraiden käytössä. Pursialankadulla liikenne kulkee normaalisti myös tapahtumien aikana.

Festarivieraita kuljettaa Let’s Go Taksi. Festarialueen taksitolppa sijaitsee Ravintola Greenerin Pursialankadun puoleisella seinustalla.

Mikkelin keskustan alueella on käytössä myös esim. kaupunkipyöriä, joilla liikkuminen festareille sujuu näppärästi. 

Rannekkeenvaihto:

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtumien aikana.

Rannekkeita vaihdetaan ennakkoon Mikkelipuistossa, Ravintola Greenerin edustalla sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä tapahtumaviikolla torstaina 28.7. klo 16-19.  

Mikäli et pääse vaihtamaan lippua rannekkeeksi ennakkoon, vaihdetaan liput rannekkeisiin porteilla alueelle saapuessanne. Festivaalialueen portit ja rannekkeenvaihto ovat avoinna molempina tapahtumapäivinä 29.-30.7. klo 18.00 alkaen. 

Infopiste ja löytötavarat:

Festivaalialueen infopiste sijaitsee tapahtuma-alueen narikassa sisäänkäynnin luona (ensimmäisen mallipuutarhan kohdalla). Infopisteellä ratkaistaan kaikki pulmat kadonneesta lipusta aikataulukysymyksiin. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä tapahtumien ajan. 

Tapahtumien jälkeen löytötavaroita voi kysyä turvallisuuspäälliköltä Kipiltä: 050 345 4221.

Narikka:

Festivaalialueen narikka sijaitsee sisäänkäynnin vieressä, ensimmäisen mallipuutarhan luona. Narikka on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Noudathan tavarasi narikasta hyvissä ajoin ennen sen alueen sulkeutumista. 

Tapahtuma-alueen palvelut:

Festivaalialueelta löytyy useita myyntipisteitä, joissa tarjoillaan sekä alkoholittomia että alkoholillisia virvokkeita.

Ruokavalikoima on tarjolla Ravintola Greenerissä, tapahtuma-alueen ulkopuolella. Myös Greeneri on anniskelualuetta, joten ravintolan edustalla sijaitsevalla terassilla voi nautiskella ruokia ja juomia kuunnellen festivaalialueen meininkiä.

Festarialueelle ei saa tuoda omia ruokia tai juomia! 

Koko festivaalialue on perjantaina anniskelualuetta ja lauantaina alueella on myös ikärajaton puoli. Miedot alkoholituotteet anniskellaan tölkeistä, jotta vältämme turhan muovijätteen syntymistä. Alueella on useita kierrätyspisteitä, joten viedäänhän tölkit ja roskat niille osoitettuihin pisteisiin. 

Alueelta ei löydy vapaita vesipisteitä, mutta pullovettä myydään jokaisessa alueen myyntipisteessä. Muistathan juoda reilusti vettä! 

Festivaalialueelle on tuotu myös runsaasti vessoja ja pisuaareja. Pidetään järki päässä ja tehdään tarpeet vain vessoihin – ei puiston puskiin tai rakennusten nurkkiin!

Osa festivaalien esiintyjistä tuovat myös tuottemyyntipisteensä alueelle, joten käyhän kurkkaamassa tuotemyyntipisteet tapahtuma-alueen teltasta. 

Maksutavat:

Festivaalialueen kaikissa myyntipisteissä maksutapana käy käteinen tai korttimaksu. Suosittelemme erityisesti lähimaksua.

Tapahtuman turvallisuus:

Pääprioriteettimme on järjestää turvallisia tapahtumia, joten yleisön, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Muistetaanhan siis noudattaa tapahtuma-alueella suositusten mukaisia toimintatapoja!

Jokaiselle tapahtuma-alueelle saapuvalle suoritetaan turvatarkastus sisäänkäynnin yhteydessä, tapahtuman järjestyksenvalvojien toimesta.

Tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhdessä viranomaisten kanssa, alueellisten suositusten ja viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Lippujen peruutukset:

Ostettujen lippujen peruutukset hoituvat Lippu.fi:n kautta. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronatilanteen tai muun viranomaismääräyksen vuoksi, palautetaan ostetun lipun hinta asiakkaalle. Palautuksista löydät lisätietoa täältä:
http://lippu.fi/palautus